02/15 / torstai 12.11.2015

Lupa tehdä työtä
YTHS:n hallituksen puheenjohtaja Kristiina Kokko.

Lupa tehdä työtä

04.12.2014

Huomaan nyt olevani todella syvällä terveydenhuoltojärjestelmän kehittämistyön syövereissä. Päivät kuluvat erilaisten järjestäjä- ja rahoitusmallien analysoinnissa ja edunvalvonnassa.

Onneksi meillä hallituksen jäsenillä on siihen mahdollisuus, koska tiedämme miten hyvin arjen työ YTHS:ssä sujuu. Se ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys, sillä hyvä toiminta pitää tehdä joka päivä.

Kävimme säätiön hallituksen kanssa lokakuussa tutustumassa Tampereen yksikön toimintaan. Oli hyvin voimaannuttavaa nähdä tamperelaiset ammattilaiset työnsä äärellä. Näimme, miten välitön yhteydensaanti käytännössä toteutuu ja miten suun terveyden välinehuolto oli järjestetty. Pääsimme kurkistamaan huoneisiin, jossa mielenterveystyön ammattilaiset kohtaavat potilaansa. Onkin tärkeää muistaa, että toimintamme keskiössä ovat aina opiskelijat ja heidän hoitoketjuunsa erikoistuneet ammattilaiset. Meidän tulee kuunnella ja kuulla kentän viestit myös tulevaisuuden YTHS:ää rakennettaessa. Silloin kun ydintuote on kunnossa, olemme kestävällä pohjalla muutoinkin.

Uusi lukuvuosi on nyt kiivaimmillaan. Uudet ja vanhat opiskelijat ovat työnsä äärellä. YTHS:läiset varmistavat heidän opiskelukykynsä ja turvaavat samalla yhteiskunnan nuorten toivojen tietä. Se on arvokasta työtä. Se on työtä, jolla on tarkoitus. Toivotankin työniloa koko yhteisölle joulukuiseen arkeen.

Kristiina Kokko
YTHS:n hallituksen puheenjohtaja

Kommentoi

Otsikko:
Viesti:
Nimi:

Lisää uutisia samasta kategoriasta

YTHS uusin silmin