02/15 / torstai 12.11.2015

Turun yksikön talouden tukipilari Leena Haulisto eläkkeelle

20.01.2013

Siirryttyäni 1.9.12 alkaen hyvillä mielin eläkeläiseksi YTHS:n Turun toimipisteen talouspäällikön tehtävistä, lähetän lämpimät terveiseni ja kiitokseni.

Hoidettuani 1.9.1969 alkaen kaikenlaisia taloustoimistomme työtehtäviä olen nähnyt toimistotyön kehityksen käsikirjoituskoneista nykytekniikkaan. Olen saanut osallistua lukuisiin projekteihin ja olla kokemassa huikeitakin muutoksia. Tunnen eläneeni mukana merkittävän pätkän YTHS:n historiaa. Olen kiitollinen työni saamasta arvostuksesta ja hyvästä työilmapiiristä, jonka ansiosta työpaikka on ollut minulle kuin toinen koti.  

Olin mukana, kun Ylioppilaiden terveydenhuollon toimihenkilöt ry perustettiin vuonna -71. Aluksi lähes koko YTHS-henkilöstö kuului yhdistykseensä. Nykyisin ammattiliitot hoitavat omia vastuitaan ja ovat ns. virallisia neuvottelukumppaneita työnantajamme kanssa. YTT ry:n merkitys on kuitenkin eri ammateissa, hajallaan ympäri Suomea toimivan YTHS-henkilöstön yhteishengen, työssä jaksamisen ja viihtyvyyden kannalta edelleen tärkeä lisävoimavara, jota sekä henkilöstön että työnantajan kannattaisi nykyistä enemmän arvostaa.

Toivon hyvälle työnantajalleni onnellista tulevaisuutta yhteiskunnan muutosten pyörteissä.

Koko YTHS-henkilöstölle, ja YTT ry:lle toivotan voimia ja työn iloa; olkaa ylpeitä hyvästä työstänne! 

Iloisin terveisin

Leena Haulisto
pyöräilevä eläkeläinen Suomen Turust tält puolt jokke

Haulisto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva Aila Glad

 

Kommentoi

Otsikko:
Viesti:
Nimi: